Nytt nummer ute nå!
mx_w

Ni av ti fikk orgasme med Cupidos massasjeapparat

Publisert: 04.02.2014 kl. 00:00 | Oppdatert: 18.03.2016 kl. 20:47

Ni av ti kvinner som ble behandlet for sin manglende evne til å få orgasme oppnådde meget gode resultater med MX Fighter.

Dette ble resultatet av et prosjekt for behandling av anorgastiske kvinner ved Psykologiska institutionen ved Gøteborgs universitet. Prosjektet ble innledet med sekvenser fra Betty Dodsons video «Celebrating Orgasm».

Psykologen Lars-Gøsta Dahløf som ledet prosjektet i Göteborg, sendte oss denne rapporten:
 
"Under det senaste året [2007] har jag i tio konsekutiva fall av primär anorgasmi föreslagit patienten att pröva massageapparaten som ett hjälpmedel i orgasmträningen. Som förberedelse har patienten också tittat på valda sekvenser ur Betty Dodsons video Celebrating Orgasm där Betty ger tydliga och lättförståeliga instruktioner till sin klient som direkt kan praktisera detta i en övning.

9 av de 10 kvinnorna (1 kan i nuläget inte acceptera apparaten) har med denna hjälp kunnat bygga upp en tillfredsställande sexuelll upphetsning för att nå orgasm, vilket man upplevt mycket positivt. Behandlingstiden har varit mellan 3-10 veckor med en samtalssession/vecka.

Några av kvinnorna har kommenterat apparaten och önskat att den hade fler inställningslägen, alternativt steglös reglering av vibrationsfrekvens/amplitud. MX är för närvarande det bästa valet om man inte vill chansa på massagestavar som låter för mycket eller tappar kraften för snabbt (batteriet tar slut)."
MX Fighter
Cupido valgte MX Fighter som sin klare favoritt etter å ha testet de fleste apparater som ble tilbudt for tradisjonell massasje på nittitallet. MX Fighter, som etter Cupidos vurdering fortsatt er det beste orgasmestimulerende massasjeappratet på markedet, er også bestselgeren i Cupido Shop gjennom tidene.