Privacy Policy

Publicerat: | Senast uppdaterad:

Integritetspolicy och sekretesspolicy
Detta uttalande handlar om hur Hverdag AS samlar in och använder information om besökare på Cupido webbplatser.

Hverdag AS (organisationsnummer 912019136) ansvarar för behandlingen av personuppgifter som samlas in på Cupido-webbplatsen.


Personuppgifter som behandlas
Du kan använda Cupidos webbplatser på olika sätt. Nedan beskriver vi vår behandling av personuppgifter genom att använda tjänsten på Cupidos webbplats och genom att vara medlem i Cupido Club.


Personlig information är data och bedömningar som kan kopplas till en individ. Till exempel namn, bostad, telefonnummer och e-postadress. Det kan också vara en kombination av ovanstående som gör det möjligt att spåra vilken person det är.


Hur information erhålls
Cupido samlar in information via formulär på vår webbplats och när du besöker via cookies. Denna information är frivillig. Om du väljer att inte avslöja din personliga information kan vi hindras från att ge dig tillgång till produkten eller tjänsten. Du kan hantera cookies genom dina webbläsarinställningar och andra verktyg.

Cupido-kontoanvändare (registrerade användare som vill ta emot nyhetsbrev och köpa C +)
1. E-post - obligatoriskt
2. Adress - Volontär
3. Nyhetsbrev via e-post - Volontär
4. Betalning via PayEx, Vipps, alla andra betalningsmetoder (vid köp av en tjänst)
5. Information om din användning av webbplatsen, till exempel vilka undersidor som besöks, webbläsarinställningar via Google Analytics.
Cupido Club-medlemmar (registrerade användare som använder vår datingsida)
1. E-post - obligatoriskt
2. Kön - obligatoriskt
3. Land / bostad - obligatoriskt
4. Ålder - obligatorisk
5. Cookies / Cookie - obligatoriskt
6. Bilder - Valfritt
7. Profilinformation (Profiltekst och inmatad data vid registrering) som kan vara känslig - Valfritt
8. Betalning via Payex, Vipps, alla andra betalningsmetoder (vid köp av en tjänst)
9. Information om din användning av webbplatsen, till exempel vilka undersidor som besöks, webbläsarinställningar via Google Analytics. Hverdag AS har ett databehandlingsavtal med sina partners.


Ingen av de uppgifter som finns kvar på Cupido Club eller Cupido-konto delar Hverdag AS med andra. Undantaget från denna regel är om Hverdag AS får ett domstolsbeslut från den norska polisen om avslöjande av information i samband med ett eventuellt brottmål.
Hverdag AS lagrar också information när du till exempel kontaktar oss via e-post.
Hverdag AS samlar inte in personnummer eller personlig kreditkortsinformation.
Du har möjlighet att prenumerera på nyhetsbrev. Om du registrerade dig för att få ett nyhetsbrev men ändrar dig kan du enkelt avbeställa tjänsten. Hverdag AS har ett avtal med Mailchimp för att skicka ut nyhetsbrev.

När du skapar en Cupido Club-profil måste ett giltigt e-postmeddelande lämnas. Detta måste vara länkat till medlemmen / dig. E-postmeddelandet används för att verifiera ditt medlemskap, få samtycke och för att skicka ut ett nytt lösenord om du begär det. Du måste se till att e-postmeddelanden som är kopplade till din användarprofil är giltiga och att du har möjlighet att hantera den. Ingen krävs för att ange synlig e-post i sin egen användarprofil.
Vid betalning av C +, VIP och VIP + medlemskap på cupido.no Hverdag AS har ingått avtal med Nets, PayEx och Vipps från DNB. Dessutom kan kunden välja att överföra pengar direkt till Hverdag AS: s konto i DNB. Ingen information om bankkort eller mobilnummer lagras på Hverdag AS sine servrar.


För att skapa en användarvänlig webbplats är det avgörande att titta på besökarnas och medlemmarnas användningsmönster. Vi får denna information via Google Analytics. Cookies / cookies används (textfiler som webbplatsen lagrar på användarens maskin). Dessa registrerar IP-adressen, såväl som rörelserna som besökaren gör på webbplatsen.


Exempel på vad statistiken ger oss är; hur många som besöker olika sidor, hur länge besöket varar, vilka webbplatser användarna kommer från och vilka webbläsare som används. Inga av cookies tillåter oss att länka information om din användning av sajten till dig som person. Detta är information som inte lagras på Hverdag AS, utan på Google Analytics-servrar.

 

En IP-adress definieras som en personlig information eftersom den kan spåras tillbaka till en specifik hårdvara och därmed till en individ. Everyday AS använder Google Analytics spårningskod som anonymiserar IP-adressen innan informationen lagras och bearbetas av Google. Således kan den lagrade IP-adressen inte användas för att identifiera den enskilda användaren.


Hur lagras informationen?
Information som erhållits via våra webbplatser och cookies lagras i vårt eget system och andra egna system, såväl som i våra partners system för att uppfylla insamlingens syfte.
Information som samlas in genom drift av Cupidos webbplatser lagras på servrar med ett avtal mellan Hverdag AS och Microsoft Azure.
Varddag AS har ett avtal med Spire digital AS om drift av servrar, säkerhetskopiering, tekniskt underhåll och uppgradering av operativsystem.


Anställda i administrationen (i Hverdag AS och Spire Digital AS) har tillgång till och e-postadresser registrerade i användarprofilerna.


Cupidos webbsidor modereras och Cupidos moderatorer har tillgång till offentlig profilinformation och alla foton, inklusive de som är markerade som privata, laddas upp till användarprofilgalleriet. Moderator har inte tillgång till e-post och lösenord och inte heller till personliga meddelanden (utom för rapporterat meddelande).


Endast koncept- och utvecklingschef och teknisk chef på Hverdag AS, liksom teknikern på Spire Digital AS, har tillgång till information utöver vad som nämns ovan. Ett separat databehandlingsavtal har upprättats mellan Hverdag AS och Spire Digital AS som reglerar vilken typ av information Spire Digital AS har tillgång till och hur den ska behandlas.

 

Cookies / Cookies
Som de flesta andra webbplatser samlar vi in ​​information automatiskt och lagrar den i loggfiler på våra servrar. Detta är information som vilken webbläsartyp som används på våra sidor, operativsystem, datum och tid för besök och viss navigationsdata.
Vi använder informationen vi samlar in för att analysera trender så att vi kan göra vår webbplats bättre för dig som besöker oss online. Informationen är endast avsedd att behandlas internt av oss. Vi lagrar aldrig information som kan identifiera dig personligen. Mer information om kakor finns här.


Hur säkrar vi informationen
Cupidwebbplatser är endast tillgängliga via HTTPS. Vid inloggning saltas och löses lösenord innan lagring. Hashing innebär att lösenordet körs genom en "envägsfunktion". När medlemmen anger sitt lösenord på Cupido.no kör vi samma funktion och ser om hashvärdet stämmer med det som är lagrat i databasen. Om det gör det släpper medlemmen in. Men funktionen kan inte köras på annat sätt för att hitta vad lösenordet är - om medlemmen har glömt lösenordet måste ett nytt lösenord därför skapas genom att klicka på knappen "Glömt lösenord".

 

När raderas informationen?
Om du aktivt väljer att avbryta ditt Cupido-konto eller Cupido Club-medlemskap, kommer användarkontot eller användarprofilen att förbli inaktiverad i 28 dagar innan information raderas. Detta tar också bort alla bilder som är associerade med profilen, mottagna meddelanden, dagbok och andra profilobjekt. Inlägg gjorda i kommentarsavsnittet för artiklar och i forum eller grupper kommer att kvarstå, men profilnamnen kommer att anonymiseras. Om du inte loggar in på din användarprofil inom ett år kommer samma att hända.


Information som du lämnar genom att handla (köpa betaltjänster) i cupido lagras i 5 år enligt bokföringslagen, jfr avsnitt 13 i bokföringslagen.


Mottagare av informationen
Ingen av de uppgifter som finns kvar på Cupido Club eller Cupido-konto delar Hverdag AS med andra. Undantaget från denna regel är om Hverdag AS får ett domstolsbeslut från den norska polisen om avslöjande av information i samband med ett eventuellt brottmål.
Den personliga informationen delas inte med tredje parter, men Cupido kan använda underleverantörer för att leverera hela eller delar av webbplatsen, t.ex. Comet Chat.


Din rätt 

Du har rätt att få tillgång till personuppgifterna om dig och hur de behandlas. Du kan också kräva korrigering, radering och begränsningar i behandlingen av personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke och du kan återkalla samtycket när som helst.


Om du anser att Hverdag AS inte har uppfyllt dina rättigheter enligt personuppgiftslagen har du rätt att överklaga till relevant tillsynsmyndighet. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datatilsynet, kontaktinformation finns på www.datatilsynet.no.


Ändringar av integritetsförklaringen

Hverdag AS förbehåller sig rätten att när som helst ändra sekretessförklaringen. En sådan förändring kommer att gälla från den tidpunkt då en uppdaterad sekretessförklaring publiceras på Hverdag AS.

 

Kontakta
Har du frågor om medlemskap eller tjänst?
Kontakta Cupido Club via e-post till club@cupido.no
Vännligen skicka e-postmeddelandet från den e-postadress som är registrerad i din profil!

Postadress: Hverdag AS, Karl Johans gate 8, NO 0154 Oslo, Norge.
Organisationsnummer: 912019136